24 de febrero de 2019
24.02.2019

La Mostra de Cinema Educatiu tanca la seua edició amb 48.000 assistents

El festival internacional celebra la seua gala cloenda a l'auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt

24.02.2019 | 04:15
La Mostra de Cinema Educatiu tanca la seua edició amb 48.000 assistents
La Mostra de Cinema Educatiu tanca la seua edició amb 48.000 assistents

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València (MICE) va celebrar ahir la seua gala de cloenda a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt. Josep Arbiol, director de la MICE, s'acomiadà d'este festival «feliç i orgullós» del treball realitzat, en una edició que ha aconseguit batre els rècords d'assistència de l'edició passada, amb vora 48.000 espectadors, on s'inclou tot l'alumnat participant, que «ha omplit de gom a gom les projeccions de les 30 seus d'esta edició». «Ara mateix, som el festival de cinema educatiu referent al món», afirmava Arbiol al seu últim parlament com a director de la Mostra.

«En esta edició s'han viscut, com la presència de Javier Fesser i Athenea Mata a Sueca, amb la projecció de 'Campeones' i la celebració d'un partit inclusiu; la participació de Thomas Kutschera, animador de la sèrie 'Joc de Trons; la presència d'estrelles del cinema, com Manuel Martín Cuenca, Abril Zamora o Ruth Gabriel; l'homenatge a Alemanya i a l'actriu Hanna Schygulla, amb la projecció de dos treballs seus; o actes multitudinaris com la bibicletada a Castelló o les projeccions escolars matinals a totes les seus del territori», va informar l'organització a un comunicat.

«Esta històrica setena edició ha sigut possible gràcies a l'esforç, treball i sacrifici de l'equip humà de la MICE, a més de la implicació del professorat, centres educatius, ajuntaments participants i entitats públiques i privades col·laboradores. Nous reptes i nous temps per al festival, que ja conta els dies per al començament de la seua vuitena edició», va afegir el festival.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Pantaló


Blog 'Pren la paraula'


O tots (i totes) o ningú (i... ¿ninguna?)

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia