31 de marzo de 2019
31.03.2019

El Palau rep a l'abril a Jorge Drexler, Salvador Sobral, Silvia Pérez Cruz i Silvio Rodríguez

El cicle 'pop, rock ... al Palau' també té les confirmacions d' Ivan Ferreiro, Juan Pedro, Los Secretos i DePedro

31.03.2019 | 04:15
El Palau rep a l'abril a Jorge Drexler, Salvador Sobral, Silvia Pérez Cruz i Silvio Rodríguez

La tercera edició del cicle «Rock, pop€, al Palau» reunix un cartell en el qual figuren les primeres confirmacions d'actuacions de grups i figures internacionals, nacionals i valencianes com ara Vintage Trouble, Jorge Drexler, Salvador Sobral, Silvia Pérez Cruz, Silvio Rodríguez col·laborant amb l'Orquestra Nacional de Cuba, Ivan Ferreiro, Juan Perro, Los Secretos, De Pedro, Ute Lemper i els valencians Tórtel, Novembre Elèctric+Tardor i Júlia i Clara Andrés. El cicle té previst, a més, rebre més confirmacions de noves actuacions, que complementaran les actualment ja tancades.

Un cartell que per a la presidenta del Palau, Gloria Tello, «és molt potent, variat i està programat especialment perquè la ciutadania puga vindre a gaudir de l'estil que més els agrade». A més, la regidora ha destacat de les actuacions «les visites de Jorge Drexler, el gran guanyador el 2018 dels Grammy llatins, Salvador Sobral que va meravellar l'any passat al nostre Festival de Jazz».

D'esta manera, Iván Ferreiro visitarà la Sala Iturbi el 6 d'abril presentant Cena Recalentada, el seu homenatge particular a Golpes Bajos. El 16 de maig pujarà al mateix escenari l'Orquestra Nacional de Cuba, que complís el seu 60 aniversari, amb la col·laboració de Silvio Rodríguez. El 25 de maig serà el torn de la temperamental cantant alemanya Ute Lemper. Ja en juny, el 22, actuarà Salvador Sobral i l'endemà, el 23, Vintage Trouble. El 29 del mateix mes visitarà el Palau Los Secretos, la mítica formació dels 80. El 19 d'octubre arribarà la cantant Silvia Pérez Cruz i el 26 també d'octubre, cantarà l'artista transfronterer Depedro. El 16 de novembre tornarà al Palau Juan Perro, el projecte de Santiago Auserón i el 21 de desembre, Jorge Drexler. La música d'artistes valencians estarà present a la Sala Rodrigo, el 22 de maig amb un potent concert de Novembre Elèctric+Tardor, el 13 de juny el projecte musical de Júlia i Clara Andrés i, el 27 de juny arribarà Tórtel, que és el projecte de cançons de Jorge Pérez.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Femar


Blog 'Pren la paraula'


El meló d'alger, un emblema de la globalització 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia