El Palau de la Música de València oferix este cap de setmana un musical per a tots els públics al voltant del cèlebre conte de la Caputxeta Vermella, que està extrapolat als nostres dies. Esta Caputxeta preadolescent és l'última producció de l'auditori valencià dedicada a les famílies dins del cicle «Menut Palau» i, compta amb guió i direcció escènica de Kike Llorca, composició i direcció musical de David Barberá, escenografia de Luis Crespo i vestuari de Fidel David. Precisament, este musical va tindre el seu avanç dins de la programació de la Fira del Llibre.

L'espectacle, que es representarà hui per última vegada al Palau, mostrarà al públic assistent les peripècies d'una Caputxeta semblant a la qual tot el món coneix, però més moderna i actual. Un personatge sempre amb el mòbil que li encanta fer-se «selfies», xatejar amb les amigues..., com també és moderna la seua iaia, en plena forma i vegana, així com el llop, un tipus molt simpàtic, elegant i educat.

«D'esta manera i mitjançant el treball de les actrius Paula Valiño, Judith Sabater, Olaya Martínez i Thaïs Marín, la narradora Sonia Sahuquillo i els actors Kike Llorca i Carlos Cabrelles, el públic podrà gaudir d'un musical original, en directe, amb molt protagonisme de les dones, que transmet l'amor als animals, ple d'aventures i una fi esperadament inesperat on totes i tots tindran l'oportunitat de divertir-se, cantar i riure en família», afirma l'auditori en un comunicat.

El cicle «Menut Palau» dedicat a les famílies ha comptat també enguany amb propostes molt diverses com el Festival Feretes i Cançonetes, el concert de l'Orquestra de València amb un viatge musical per Europa, presentat pel periodista i musicòleg Martin Llade, la proposta «Zarzuela de la Z a la A» i l'espectacle de teatre i dansa «Violeta i les mil i una nits», entre altres.