13 de mayo de 2019
13.05.2019

El fotògraf argentí Karl Mancini guanya la Beca PhotOn Festival de València

13.05.2019 | 04:15

L'argentí arl Mancini ha resultat guanyador de la Beca PhotOn Festival 2019 amb el seu treball «Ni una menos», un projecte a llarg termini sobre la violència de gènere i els moviments de dones que lluiten pels drets. Mancini, rebrà un premi d'1.000 euros, un objectiu Sigma i l'edició d'un llibre imprés per la Impremta CG que formarà part de la col·lecció de llibres «PhotOn Festival».
El premi One Shot Hotels ha sigut para Simone Trincheri (Agentina) amb el seu projecte «Carácter» que narra la construcció de caracter a partir dels retrats de dos joves germans, el premi Luz del Nord ho ha rebut Simone Tramonte(Itàlia) i el premi PHEN (Photo European Network), que enguany venia de la mà de Photo Romania Festival ha sigut per a Dawid Zielinski (Cracòvia) amb el projecte «Paisaje extranjero», un projecte sobre les guerres, la fam, la pobresa i el canvi climàtic que segueixen expulsant a la gent de les seues cases, comunitats i països cap al desconegut.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Alacantí


Blog 'Pren la paraula'


Amaneix, que no és poc

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia