Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Esdeveniment

Cultura valenciana a Manresa i Eivissa

La coreògrafa i ballarina d'alcoi Sol Picó donarà el tret d'eixida a la 22 edició de la fira mediterrània de la ciutat catalana

Sol Picó durant un 'Confidències' al Teatre Principal amb l'estrena d' «Animal de Sèquia».

La coreògrafa i ballarina d'Alcoi Sol Picó és la creadora de l'espectacle «Animal de sèquia», amb el qual es donarà el tret de d'eixida de la 22a edició de la Fira Mediterrània, que tindrà lloc del 10 al 13 d'octubre a Manresa. L'espectacle conjunt d'Obeses i la Cobla Berga Jove, l' homenatge a Carner de The New Catalan Ensemble, el nou disc del grup ebrenc Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, l'obra de teatre Rostoll cremat, dirigida per Oriol Broggi i interpretada per Toni Gomila, i el muntatge Socarrel del coreògraf Roberto Olivan completen el primer paquet de programació que, dijous, va donar a conèixer l'organització del certamen.

Estrenat fa unes setmanes, el muntatge de Picó fa una relectura de la cultura popular valenciana amb vuit ballarins de la seua companyia i els 35 músics de la Banda Chapicó. A Manresa, es produirà la intervenció del cantant Carles Dènia amb la mateixa Picó. L'espectacle es vorà el dijous 10 d'octubre a les 21 h a la Sala Gran del teatre Kursaal.

Compartir el artículo

stats