El Museu de Belles Arts de València organitza tallers familiars tots els diumenges de juny, on el principal protagonista serà Hieronymus van Aken Bosch, «El Bosco», i el Tríptic de la passió, que té exposat el museu en la seua col·lecció permanent. Els tallers es realitzaran els dies 16 i 23 de juny d'11.30 a 13.00 hores en el Museu de Belles arts de València, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. Així, el taller «Figures animades del Bosco» permetrà als xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys endinsar-se en el món imaginari de les obres del pintor, a més de desenvolupar creativitat i habilitats artístiques.

En la primera part de l'exercici, els xiquets disposaran de diferents figures d'animals de plàstic variats i peces seccionades que hauran d'assemblar per a crear el seu propi ser imaginari, els més xicotets ajudats pels monitors o pels pares i mares.

En la segona part, els personatges a manera d'escultures creats pels xiquets i xiquetes en el taller seran dibuixats i pintats per ells mateixos sobre paper, i després es pegaran sobre un mural que representarà l'obra El jardí de les delícies que estarà buit de personatges.