El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) va inaugurar ahir l'exposició col·lectiva «Exercicis sobre Velluters», una iniciativa inclosa en el projecte Fragments de la Unió de Periodistes que exhibeix la visió de l'alumnat de l'EASD València sobre aquest barri de Ciutat Vella.

Així, la mostra és el resultat d'un exercici plantejat als alumnes que han cursat enguany el grau de Fotografia i reuneix una col·lecció d'assajos fotogràfics lliures en format lliure sobre Velluters.

Al llarg del curs cada alumne ha desenvolupat un assaig fotogràfic sobre una temàtica de la seua elecció i ha abordat, amb ajuda del professorat, totes les fases del procés de producció, des del plantejament de la idea fins a la resolució de la publicació.

La mostra és la culminació d'un programa formatiu dedicat a fomentar la producció d'assajos fotogràfics i reportatges de llarga durada entre els nous creadors valencians.

La selecció recull els treballs de Santiago Gómez, Gloria Júdez, Miracle Martínez, Alejandro Molina, Blanca Rumeu i Nina Turina. Per part seua, l'equip docent està format per Eva López, Pablo Casino, Ricardo Cases i Ángel Álvarez.