25 de junio de 2019
25.06.2019

El certamen nacional de teatre arriba al Castell

Les companyies teatro en construcción, tormenta teatro i la otra parte competiran en el claustre del palau renaixentista de l'Horta Sud

25.06.2019 | 04:15
El certamen nacional de teatre arriba al Castell

El Castell d'Alaquàs acull aquesta setmana per setè any consecutiu el Certamen Nacional de Teatre Escenalaquàs organitzat per la companyia Carabau Teatro i l'Ajuntament. En aquest certamen hi haurà la representació de peces de microteatre, de les tres obres a concurs i la d'una obra fora de concurs per inaugurar el certamen. Les escenificacions són en el claustre del palau renaixentista.

El festival s'iniciarà el dimecres 26 de juny a les 22,30 hores amb l'obra fora de concurs La Memòria, a càrrec de Teatre de l'Olivera, del col·legi Mare de Déu de l'Olivar. Estarà dirigida per Xema Palanca i Elisa Buil.

El dijous 27 de juny a les 22,30 hores es podrà veure la primera representació a concurs, serà Huanita de la companyia Cia Teatro en Construcción, dirigida per Marcos Altuve. Amb aquest muntatge, el grup ha rebut diversos premis, entre ells el guardó a la Millor Obra en el festival d'Olvera, fa uns dies.

Les representacions continuaran el divendres 28 de juny a les 22,30 hores amb Si en el árbol un burka, a càrrec de la companyia Tormenta Teatro, amb la direcció de Jesús Peñas. Aquest muntatge es va estrenar el 21 de setembre de 2018 a el Teatre Federico García Lorca de Getafe.
I el dissabte 29 de juny, a les 22 hores, arribarà el torn de Monstruos de papel mojado de la companyia La Otra Parte Teatro, actuació que en finalitzar donarà pas a la clausura del certamen i lliurament de premis. A més, en l'apartat de Microteatre, enguany el públic gaudirà de tres obres, Albaricoque, Al lado i Si no te importa, el divendres 28 i dissabte 29 de juny, a les 19:30, 20:00 i 20:30 hores, respectivament.

Compra de les entrades
El preu de l'entrada per assistir al certamen és de 8 euros per persona i per representació, encara que hi ha un abonament per 15 euros. L'obra fora de concurs té una entrada amb preu de tres euros per persona. I la mateixa quantitat s'aplica a les entrades per a les sessions de Microteatre.

El preu de l'abonament inclou l'entrada a l'obra fora de concurs i a les tres obres a concurs, amb cadira reservada en les primeres files, així com a les representacions de microteatre.

Les entrades es poden aquirir en els Caixers Ciutadans Municipals, ubicats en l'Ajuntament d'Alaquàs, la Policía Local o qualsevol dels dos Poliesportius Municipals. També es poden comprar en el portal www.entrapolis.com. En els dos casos, s'haurà de canviar el tiquet obtingut pels abonaments o entrades al Castell, el dia de la representació. Finalment, es poden comprar les entrades en la pròpia taquilla del Castell, des d'una hora abans de cada espectacle.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook