Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Comèdia musical

"La vida de Brian" obri la Filmoteca d'Estiu al jardins del Palau de la Música

En esta edició es programen tres pel·lícules de culte en versió original amb subtítols en valencià

"La vida de Brian" obri la Filmoteca d'Estiu al jardins del Palau de la Música

L'Institut Valencià de Cultura ha donat a conéixer la programació de la XX edició de la Filmoteca d'Estiu que se celebra als jardins del Palau de la Música del 2 al 31 d'agost. En esta edició, la Filmoteca d'Estiu s'inaugura el divendres 2 d'agost, a les 22.30 hores, amb la projecció de la comèdia musical «La vida de Brian» (1979), tercer llargmetratge de la companyia còmica britànica Monty Python.

Dirigida per l'actor Terry Jones i amb George Harrison com a coproductor, «La vida de Brian» és una de les comèdies britàniques més reeixides de tots els temps i una divertida i intel·ligent paròdia de la vida de Jesucrist per mitjà del seu coetani i veí Brian Cohen. La cèlebre comèdia de Monty Python també podrà veure's el dissabte 3 i el diumenge 4 d'agost.

Conformada per onze pel·lícules, la programació de 2019 es divideix en els cicles 'Pel·lícules de culte' i 'Cinema de hui', en què es recuperen algunes de les pel·lícules premiades en els Goya, els Oscar i els Premis del Cinema Europeu.

En el cicle 'Cinema de hui' figuren «El silencio de los otros» d'Almudena Carracedo i Robert Bahar, Goya al millor documental (5 i 6 d'agost); «Green Book» de Peter Farrelly, Oscar a la millor pel·lícula (10, 11 i 12 d'agost); «Cold War» de Pawel Pawlikowski, Goya a la millor pel·lícula europea (19 i 20 d'agost), i el biopic musical «Bohemian Rhapsody» de Bryan Singer, guanyadora de quatre premis Oscar (22 i 23 d'agost).

També podran veure's 'Campeones' de Javier Fesser, Goya a la millor pel·lícula (24, 25 i 26 d'agost) i 'El desentierro' de Nacho Ruipérez, millor pel·lícula en la primera edició dels Premis de l'Audiovisual Valencià (30 i 31 d'agost). La projecció del dia 30 serà presentada al públic per Nacho Ruipérez.

Compartir el artículo

stats