Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tercera edició

Llíria, un gran escenari amb la tercera edició d'Escènica

El Festival d'Arts al carrer serà del 21 al 26 de juliol a la capital edetana

Un moment de l'Escènica de l'any passat. A.LL

Els espais públics de Llíria seran l'escenari de la 3a. edició del Festival Llíria Escènica, que se celebra entre el 21 i el 26 de juliol, i que trau al carrer els millors espectacles de teatre, dansa, música i circ. El Festival d'Arts Escèniques al carrer prendrà com a escenari diferents espais del casc urbà com la plaça Major Antiga, la plaça Major o el Parc Silvestre d'Edeta; i també portarà el teatre a diferents carrers de la localitat, gràcies a l'oferta d'espectacles itinerants.

Segons l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, esta tercera edició «suposa la consolidació d'un projecte que iniciem fa 3 anys i que aposta per diversificar l'oferta cultural i d'oci de la nostra localitat. L'objectiu és convertir Llíria en un gran escenari que sorprenga tant al veïnat com als visitants i turistes». Amb la celebració d'este festival de teatre, «l'ajuntament de Llíria continua amb l'aposta per una programació d'activitats molt diversa durant tot l'estiu, en un moment en què nostra localitat triplica el nombre d'habitants» ha reconegut Civera, responsable de l'àrea de Gestió Cultural.

Tant és així, que Llíria Escènica 2019 agafarà el testimoni de la 20a. Fira A Mos Redó, amb la representació de l'espectacle «Célula» de la companyia Subcielo, que servirà per a tancar la fira gastronòmica i inaugurar aquesta mostra de teatre itinerant. Serà amb una doble representació, el diumenge 21 de juliol, a les 20 i a les 22 hores, en un espectacle que promet deixar bocabadat el públic assistent.

La tercera edició del Festival d'Arts Escèniques en el carrer ofereix una àmplia i diversa oferta amb les actuacions de les companyies Capitán Maravilla amb la representació de «El sorprenent Dave Wonder», Nudo amb «Aigua», Maria Andrés amb «Fràgil?», Acrobàcia Mínima amb «Seu-te» i David Moreno & CIA amb «Flotados».

Compartir el artículo

stats