29 de septiembre de 2019
29.09.2019
Levante-emv

L'obra «Vides Enterrades» recupera la memòria de víctimes franquistes

29.09.2019 | 04:15
L'obra «Vides Enterrades» recupera la memòria de víctimes franquistes

L'obra teatral «Vides Enterrades» recupera la memòria de les persones que van ser assassinades durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, a través d'una sèrie de monòlegs que reconstrueixen el testimoniatge de sis protagonistes reals. L'obra serà representarà els dies 3, 4 i 5 d'octubre en el Monestir de San Miguel dels reis i per a assistir a l'espectacle, es requereix reservar prèviament, la informat la Generalitat en un comunicat. La representació està basada en un serial radiofònic creat pels periodistes Javier del Pi, Conchi Cejudo i Gervasio Sánchez i ha rebut el Premi Internacional de Periodisme Rei d'Espanya 2018.

Les companyies Corsario, L'Om-imprebís, Micomicon i Temple s'han unit en aquest espectacle teatral que la Generalitat porta de forma gratuïta al Monestir, amb un aforament limitat a 60 persones per representació. Per a realitzar la reserva prèvia cal enviar un correu electrònic a publico @imprebis.com, en què s'indique el dia i el nombre de persones i aquelles sol·licituds acceptades rebran un correu de confirmació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Escardussó


Blog 'Pren la paraula'


La vella normalitat no era gens normal 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia