05 de noviembre de 2019
05.11.2019

La Fira Valenciana de la Música acollirà el Congrés Estatal de Sales privades de Música en Directe

04.11.2019 | 23:21

La setena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend que se celebrarà a Castelló entre el 7 i el 9 de novembre acollirà el XIV Congrés Estatal de Sales de Música en Directe (Acces). D'esta manera, la capital de la Plana Alta agafarà el relleu de Granada, localitat que va albergar la trobada en 2018.

Durant els tres dies, es celebrarà l'Assemblea General d'Acces,la reunió de sales de la Comunitat Valenciana; la presentació del circuit de concerts de valors emergents AIEnRUTa. Així mateix, se celebraran diversos tallers i actuaciones musicals. A més, el congrés inclou una vessant investigadora, amb la presentació de les dades de l'enquesta sobre sales de música en directe i la presentació dels resultats del grup de treball europeu «Music is Not Noise».

Acces, que inclou nou sales valencianes, es va constituir oficialment en el 2005 i des de la seua fundació, ha treballat en favor de l'estructuració i la professionalització del sector de la música en directe, aprofitant per la formació permanent i pel reconeixement dels professionals del ram. A més, també representa del sector davant les institucions públiques i assessora en aspectes jurídics, econòmics, artístics i culturals.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook