Vora 2.000 artistes de tot el món han estat seleccionats per 180 curadors o comissaris internacionals per ubicar l'art digital de la biennal «The Wrong» en 150 seus de diferents països, i una d'eixes ambaixades es troba precisament al Centre Matilde Salvador d'Aldaia.

Així, el public ja pot gaudir d'un tipus d'art global molt especial que ja va per la quarta edició on tot és digital i on més de 20 obres d'art audiovisual es troben exclusivament en este municipi de l'Horta. Per a poder gaudir de la mostra, només es necessita un telèfon mòbil, o tauleta digital, i una ment oberta.

Així, gràcies a l'adhesió a esta iniciativa internacional, a Aldaia es pot admirar l'obra de més de 14 artistes, i continuar el recorregut per les diferents seus distribuïdes per tot el territori valencià i mundial.

El regidor de Joventut de l'ajuntament d'Aldaia, Sergio Gómez, assegura que «el projecte que vam iniciar en 2015 a Aldaia manté un creixement exponencial any rere any, i cada vegada aconseguix una major implicació per part dels nostres joves, que són present i futur de la nostra ciutat».

Per la seua banda, l'alcalde de la localitat, Guillermo Luján, manifesta que el poble d'Aldaia «té un gran potencial en la seua gent jove i aposta per innovar amb polítiques que aporten noves iniciatives, saludables i innovadores, per implicar a més públic».

«The Wrong» és un esdeveniment global d'art digital que té com a objectiu nodrir la cultura digital, crear, promoure i impulsar l'art contemporani positiu amb visió de futur cap a un públic més ampli a través d'una biennal que reunix una ampla selecció d'àmbit mundial.

A més, enguany, l'ambaixada principal o «epicentre» i exposició es troben al Centre del Carme de València amb més de 420 obres d'art digital d'artistes internacionals.