03 de diciembre de 2019
03.12.2019
Levante-emv

Els centres d'idiomes critiquen "l'intrusisme i la deslleialtat" en el sector

02.12.2019 | 21:00
Els centres d'idiomes critiquen "l'intrusisme i la deslleialtat" en el sector

Com va explicar Eva Gil, presidenta de l'associació, hi ha dues línies de treball «estendre i contagiar el nostre compromís mediambiental a tot el sector de l'ensenyament d'idiomes i lluitar contra l'intrusisme i la competència deslleial que els centres sofrim».

En esta línia, Fernando Móner, el president de l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu), «la important labor d'associacions com Aceicova, que ens ajuden en la lluita contra les falsificacions, que en este sector es tradueix en frau econòmic i serveis de baixa qualitat».

Gràcies a un acord amb la Conselleria d'Educació i Cultura, des d'Aceicova es troben immersos en el desenvolupament de noves línies de treball, per a fomentar el valencià. A més, al congrés es comprometeren en prendre mesures per a garantir la sostenibilitat als centres, com emprar paper 100 % reciclat i evitar l'ús de materials plàstics.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Estàndard


Blog 'Pren la paraula'


La vella normalitat no era gens normal 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia