L'artista valenciana Silvia Lerín exhibirà, del 12 de desembre al 20 de gener de 2020 en la Galeria Cuatro de València, l'exposició «Copper skin (Pell de coure)», en la qual introdueix un concepte autobiogràfic que obres que parteixen de llenç però que adquireixen matisos escultòrics. La mostra «convida a la reflexió i està carregada de conceptes simbòlics que pretenen fer recapacitar sobre els propis inicis». «És fàcil que trobem reminiscències autobiogràfiques de l'autora però també podem trobar una mica de nosaltres mateixos, ho definiria com una pintura calcográfica del propi ésser humà des dels seus inicis», expliquen des de l'organització.

La pròpia Lerín explica que el seu treball «es desenvolupa com un diari en el qual les obres són les pàgines i les sèries els capítols». Per açò, aquest treball que presenta en la Galeria Cuatro té moltes connotacions del moment positiu que està vivint, destaca l'espai cultural.

El projecte de la creadora «està basat a trobar nous camins en el seu procés de creació a través d'interactuar amb els materials, així com d'assemblar aquests amb objectes oposats», afirma que aqueixa forma de treballar li permet trobar noves formes, a través de textures, colors i volums.