Amb tres discos publicats i una trajectòria una miqueta guadianesca, Petit Mal és considerat, no obstant açò, un grup de referència en l'escena del pop independent valencià. Després d'una dècada de retir voluntari, la formació va llançar al gener de 2019 l'àlbum Andar sobre hielo frágil, que just un any després retorna a l'actualitat reeditat en luxós format de vinil. El treball serà presentat en la Sala SGAE Centre Cultural en un acte que, conduït per José Ramón Alarcón (revista Makma), comptarà amb les intervencions de dues dels membres del grup, Anna Sanz de Galdeano i Suso Giménez, a més d'Antonio Ballesteros (dissenyador de la identitat gràfica del disc), Paco Morillas (productor) i Marisa Giménez (Discos Sféricos).

Durant la sessió es projectarà un vídeo sobre l'enregistrament i presentació en directe de Andar sobre hielo frágil, i Anna Sanz de Galdeano (violí i cors) i Suso Giménez (guitarra acústica i veu) interpretaran en directe tres dels temes inclosos en l'àlbum.

Integrat originalment per Suso Giménez, Anna Benavent i Juan Luis Salmerón, Petit Mal es va estrenar discogràficament en 2005 amb Finlandia. Encara que la seua repercussió va ser escassa en el seu moment, el disc va quedar com una joia semioculta per a afeccionats al pop intimista, malenconiós i d'alta sensibilitat. Tant és així que una dècada després de la seua publicació, onze artistes i grups locals (Gilbertástico, El Ser Humano, Néstor Mir i Perro Grande, entre uns altres) versionaren les cançons del disc. El resultat es va publicar en 2015 sota el títol de Visiones finlandesas. Entre un i un altre treball, Giménez va gravar en 2008 un epé de cinc temes, Me conoces bien, amb una remozada formació de Petit Mal. Aqueix mateix any va tornar a guardar la guitarra en l'armari. L'aparició de Visiones finlandesas li va animar a reprendre el seu projecte i, així, el trio original, acompanyat per Anna Sanz de Galdeano i uns artistes convidats (com l'actor, autor i director teatral Xavo Giménez al banjo, el veterà bateria i percussionista Dani Cardona o el famós teclista Gilberto Aubán), es van reunir per a gravar un nou disc, Andar sobre hielo frágil, sota la producció del també a la baixa Paco Morillas. Amb aquestes cançons la banda va tornar als escenaris amb excel·lents crítiques durant 2019.