15 de enero de 2020
15.01.2020

Laura Freixas analitza la seua vida amb perspectiva de gènere al cicle "Dones creadores"

15.01.2020 | 04:15

El cicle «Dones creadores» de l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives de la Universitat de València continua la seua programació esta vesprada a les 19:00 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau amb l'escriptora catalana Laura Freixas, autora de relats, novel·les, assajos, crítiques literàries i traduccions, qui amb l'obra «Quan parlo de mi, parlo de nosaltres», traçarà un recorregut a través de la seua pròpia experiència vital, la d'una dona pertanyent a una generació que va arribar a l'edat adulta alhora que Espanya es convertia en una democràcia.
L'escriptora, com tantes dones de la seua generació, es pensava que ella i les seues companyes no patirien la discriminació, la subordinació, el tancament i les limitacions que van patir les seues mares i àvies. No obstant això, Freixas s'equivocava. En esta conferència, l'escriptora catalana s'encarregarà de repassar els moments clau de la seua trajectòria vital, interpretant-los ara amb l'esperit crític i la perspectiva gènere que, com moltes altres dones de la seua generació, no va tenir en el seu moment. L'entrada a l'acte és lliure fins a completar l'aforament.
Freixas va nàixer a Barcelona, és llicenciada en Dret però sempre s'ha dedicat a la literatura i porta publicant relats des de 1988.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Màrtir


Blog 'Pren la paraula'


O tots (i totes) o ningú (i... ¿ninguna)?

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia