15 de enero de 2020
15.01.2020
Levante-emv

Laura Freixas analitza la seua vida amb perspectiva de gènere al cicle "Dones creadores"

15.01.2020 | 04:15
Laura Freixas analitza la seua vida amb perspectiva de gènere al cicle "Dones creadores"

El cicle «Dones creadores» de l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives de la Universitat de València continua la seua programació esta vesprada a les 19:00 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau amb l'escriptora catalana Laura Freixas, autora de relats, novel·les, assajos, crítiques literàries i traduccions, qui amb l'obra «Quan parlo de mi, parlo de nosaltres», traçarà un recorregut a través de la seua pròpia experiència vital, la d'una dona pertanyent a una generació que va arribar a l'edat adulta alhora que Espanya es convertia en una democràcia.
L'escriptora, com tantes dones de la seua generació, es pensava que ella i les seues companyes no patirien la discriminació, la subordinació, el tancament i les limitacions que van patir les seues mares i àvies. No obstant això, Freixas s'equivocava. En esta conferència, l'escriptora catalana s'encarregarà de repassar els moments clau de la seua trajectòria vital, interpretant-los ara amb l'esperit crític i la perspectiva gènere que, com moltes altres dones de la seua generació, no va tenir en el seu moment. L'entrada a l'acte és lliure fins a completar l'aforament.
Freixas va nàixer a Barcelona, és llicenciada en Dret però sempre s'ha dedicat a la literatura i porta publicant relats des de 1988.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Frugalitat


Blog 'Pren la paraula'


Paraules amb denominació d'origen 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia