Polock publicarà el pròxim 31 de gener el disc Romance, amb el qual aborda una etapa de renovació de la banda en la qual abandona l'anglès per a passar-se al castellà però sense perdre «l'essència del so que els ha caracteritzat en els seus més de deu anys de carrera: atmosfera vintage i els riffs pegadizos i contundents de Pablo Silva acompanyats per la veu de Papu Sebastián».

«No te atreves» va ser el primer dels singles que anunciava aquest gir de la formació valenciana i després va arribar «Barro en los pies», una cançó en la qual Polock va comptar amb la col·laboració de Mikel, vocalista d'IZAL. El passat divendres es va estrenar «Mar dorado», el tercer i últim dels temes que serveixen d'avanç de Romance, àlbum autoeditado que es publicarà el 31 de gener.

Les primeres dates de presentació de Romance seran el 28 de febrer a Alacant (Sala Stereo), el 29 a València (Jerusalem), el 6 de març a Saragossa (La Lata de Bombillas), el 7 de març a Barcelona (Sidecar) i el 18 de març a Madrid (Sala Sol), avança l'organització en un comunicat.

Polock va irrompre en el panorama musical nacional en 2007 amb un primer treball autoeditado, Polock EP. Va ser durant els anys 2008 i 2009 quan la formació valenciana va començar a fer-se lloc tocant per tot el territori nacional i aconseguint mig milió de reproduccions en plataformes digitals.