Noves subvencions als rodatges que es desenvolupen a la C. Valenciana, a la producció de sèries documentals i a l'exhibició en sales cinematogràfiques són algunes de les novetats en matèria audiovisual que inclourà l'ordre d'ajudes que prepara Cultura. Així mateix, en el recentment estrenat 2020, festivals com Cinema Jove augmentaran la seua dotació pressupostària.

Així ho ha destacat la secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, qui confia que durant aquest mes de gener es puga completar la tramitació de la nova Ordre de bases reguladores per a la concessió d'ajudes públiques en règim de concurrència competitiva per a les arts escèniques, la música i l'audiovisual.

Tamarit ha avançat que se sumaran tres noves modalitats d'ajudes a les ja existents. En concret, hi haurà ajudes a rodatges, que podran aconseguir fins a mig milió d'euros; a la distribució d'obres audiovisuals valencianes i a l'exhibició en sales de cinema, amb un màxim de 100.000 euros, i a l'organització i manteniment d'associacions del sector, dotades amb 50.000 euros.