El Palau dels Arts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) obriran el cicle Bandes a Les Arts 2020 a estils com el jazz o el flamenc, que s'incorporen per primera vegada en la programació artística del teatre. D'aquesta forma, el cicle, que manté també els seus vincles amb l'oferta lírica, amb la presència de compositors com Mozart, Verdi, Rossini i Pablo Sorozábal, se suma a l'obertura dels Arts en la Temporada 2019-2020 a nous públics.

Sis bandes han sigut les seleccionades per una comissió mixta integrada per representants de Les Arts i de la FSMCV per a les tres sessions dominicals dobles programades els dies 1 i 29 de març, així com el 26 d'abril.

D'aquesta forma, el dia 1 de març, la Unió Musical de Mislata (12 hores) i la Societat Musical Unió de Pescadors de València inauguraran aquest cicle en l'Auditori. Els seguiran, el 29 de març, el Centre Instructiu Musical de Massanassa (12 hores) i Societat Renaixement Musical de Vinalesa (17hores) en el Teatre Martín i Soler. Així mateix, la Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig i Societat Musical i Recreativa Lira i Casino Carcaixentí clausuraran el cicle el 26 d'abril en el Teatre Martín i Soler.