El Museu de Belles Arts de València ofereix tallers infantils tots els diumenges al matí dirigits al públic amb edats compreses entre els 3 i els 6 anys. Així, la proposta «Fem Arquitectura» continuarà fins al 12 de juliol, d'11.30 hores a 13.30 hores, és gratuït, requereix que els xiquets estiguen acompanyats d'un adult i no necessita reserva prèvia, encara que l'aforament està limitat.

El taller consisteix que els participants disposaran, a manera de joc de construcció, de les diferents formes geomètriques que conformen els elements del pati de l'Ambaixador Vic, com a columnes, capitells o arcs, explica el centre museístic en un comunicat.

Amb les peces de grandària gran es crearà en aquest singular espai del Museu de Belles arts de València un paisatge de construccions realitzades pel públic infantil amb la seua pròpia visió arquitectònica.

«L'inici de la pintura moderna a Espanya: Sorolla i el seu temps» es recrea en la figura del pintor valencià, Joaquín Sorolla, amb el qual es va iniciar la pintura moderna a Espanya, i amb els pintors del seu temps que li van influir, van ser coetanis o deixebles.