La Regidoria d'Arxius i Biblioteques de Llíria ha organitzat una nova edició del Certamen de Relats Curts en Castellà i Valencià Pascual Enguídanos-George H. White. La convocatòria està oberta a les persones majors de 18 anys, residents a la Comunitat Valenciana i que no hagen sigut premiades en 2019, i els treballs es podran presentar fins al pròxim 31 d'agost.

Els relats han de ser inèdits, no han d'haver sigut premiats en certàmens anteriors a la data d'aquesta convocatòria i la temàtica ha de ser l'aventura, en qualsevol gènere i modalitat, ja siga fantàstica, policíaca, històrica, de ciència-ficció, western o narrativa de viatges.

El Certamen Pascual Enguídanos-George H. White 2020 concedirà guardons en dues categories: els relats poden ser en valencià i en castellà. En cada categoria, s'atorgarà un primer premi dotat econòmicament de 800 euros i un altre, per al finalista, de 400 euros.

Les bases d'aquesta sisena edició estan disponibles en el tauler d'anuncis del web municipal, on es pot consultar tota la informació del concurs i les seues condicions.

L'Ajuntament de Llíria promou cada any aquest certamen amb la finalitat de fomentar la creació literària i difondre l'obra de l'escriptor nascut a Llíria, Pascual Enguídanos, precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya i tota una referència en la literatura i narrativa de la Comunitat Valenciana.