L'Acadèmia Valenciana de la Llengua i À Punt tingueren ahir una reunió per supervisar el conveni de col·laboració entre les dos institucions. Ramon Ferrer, president de l'AVL, va estar acompanyat per Joan Rafael Ramos, vicepresident, i Verònica Cantó, secretària. Per part d'À Punt van ser atesos per les dos màximes autoritats; el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, i Alfred Costa, director general de la cadena.

Les dues institucions, À Punt i l'AVL, van renovar el compromís de mantindre la col·laboració per al desenvolupament de contingut audiovisual per al foment i la difusió de la llengua i la cultura valencianes a la cadena.

Durant la reunió se va tractar el desenvolupament del conveni de col·laboració entre l'AVL i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), firmat el 2018, per a promocionar la llengua i la literatura valencianes, la millora de l'ús social de la llengua i la celebració de l'Escriptor de l'any.

En eixe sentit, es va parlar del documental sobre l'escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas, Carmelina. Mar i cel que s'estrenarà el 24 de setembre amb motiu de la declaració de l'autora com a Escriptora de l'any 2020 i 2021 per part de l'AVL.