La ballarina, coreògrafa i professora de dansa, Christine Cloux, s'incorpora a l'elenc de professors del Grup de Dansa de la Universitat de València integrat també per Toni Aparisi. Cloux balla professionalment des de fa 35 anys i al llarg de la seua carrera ha treballat amb companyies clàssiques, com el Ballet de Basilea o el Ballet de Nancy, i companyies contemporànies, com la Compagnie Gallotta, Roc in Lichen o Philippe Decouflé, entre altres.

A València ha ballat amb Cienfuegos Danza i el Ballet de la Generalitat, alhora que desenvolupava el seu propi projecte coreogràfic en el qual cal destacar G, como caído del cielo o Bellas Durmientes.

Ha guanyat el Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat com a millor intèrpret de dansa i com a millor espectacle, i també el premi del públic i del millor intèrpret en el Certamen Internacional 9Masdanza (Canàries).

És professora de dansa titulada per l'estat francés i està llicenciada pel Conservatori Superior de Dansa de València. Ha impartit classes a professionals i a amateurs i cursos al Conservatori Professional de València, on ha sigut professora especialista de dansa contemporània en 2003 i durant el període 2009-2014 i ho és actualment.

Balla en la companyia de Poliana Lima i desenvolupa un projecte amb Jorge Picó-Ring. A més, col·labora com a docent en el Centre de Dansa Eva Bertomeu, a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i a la CEU-UCH.