Turisme Llíria ha organitzat la segona edició del festival de Patrimoni Històric i Música Antiga «LLUM Fest 2020», que se celebrarà del 4 al 9 d'agost a l'església de la Sang, Monument Nacional des de 1919. Este esdeveniment compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana a través de la marca 'MediterranewMusix'.

El públic podrà disfrutar de concerts de músiques medievals, sefardites o renaixentistes. Milo ke Mandarini obrirà el Llíria Universal Music «Special Early Music» dimarts que ve 4 d'agost. El programa d'actuacions es completa també amb altres reconeguts artistes i grups en este camp, com Piacere dei Travesi, el dia 5; Mara Aranda, el dia 6; Capella de Ministrers dirigida per Carles Magraner i amb Élia Casanova i Pino de Vittorio, el dia 7; Axabeba, el dia 8; i DeMúsica Ensemble, per a tancar el festival el 9 d'agost.

Tots els concerts, amb aforament limitat, se celebraran a les 23.00 hores. L'entrada és gratuïta però és necessària reservar prèviament la localitat a través de l'App Llíria.