La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sueca i l'organització de la Mostra Internacional de Mim han decidit finalment ajornar la pròxima edició del festival a 2021, després d'intentar fins a l'últim moment la seua celebració complint amb totes les mesures de seguretat per a públic i artistes. Totes les forces polítiques de l'Ajuntament de Sueca (PSPV-PSOE, Ciutadans, Compromís, PP i GISPM) han secundat de manera unànim esta decisió a través d'una Junta de Portaveus .

Els canvis constants de la situació sanitària, després de l'aparició de nous rebrots, i la incertesa, han propiciat aquesta determinació. «Ha estat una decisió molt difícil de prendre perquè, des de l'ajuntament, sempre hem apostat per esta Mostra, tot un referent cultural de la nostra ciutat a nivell nacional i internacional. Des que es va decretar l'estat d'alarma, tant la Regidoria de Cultura com l'organització del festival hem estat treballant per a intentar adaptar esta edició a la normativa sanitària actual. Però l'agreujament de la situació, amb l'aparició de nous brots cada dia, i la incertesa del que puga succeir d'ací a uns mesos, ens ha obligat a prendre la decisió», ha explicat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez.

La programació prevista per a esta edició 2020, que finalment ha hagut d'ajornar-se, havia sofert canvis importants en haver-se adaptat a les circumstàncies, reduint el nombre de companyies i fitant espais i aforaments.

El director de la Mostra, Joan Santracreu, ha explicat que «s'havia passat de 24 companyies a 14, i d'una estimació de públic potencial de 25.000 espectadors a poc més de 5.000, perquè la cultura continuara sent segura; però un Mim amb menys artistes i menys espectadors no és el Mim. La programació, ja adaptada i reformulada, s'enfrontava dia a dia a canvis constants segons les mesures i protocols de seguretat marcats per la normativa vigent del moment que, desgraciadament, no s'han pogut continuar assumint des de la infraestructura organitzativa i humana del festival».

Després de l'ajornament de l'edició de 2020, ajuntament i organització es posen ja a treballar «perquè la celebració de la pròxima edició, en 2021, siga més especial, digna de recordar, i puguem gaudir d'este festival com estem acostumats a fer-lo, amb la intensitat i la calor del públic en cada racó de la ciutat», ha explicat Vázquez.