La versió teatral de 'Perfectes desconeguts', dirigida per Daniel Guzmán, tornarà al Teatre Olympia de València entre els dies 9 i 20 de setembre.

Pentación Espectáculos, Milonga, El Niño Producciones, Luis Scalella i Guillermo Francella presenten la gira de 'Perfectes desconeguts', versió de l'obra italiana 'Perfetti sconosciuti', de Paolo Genovese, adaptada per David Serrano y Daniel Guzmán, i dirigida por aquest últim.És una comèdia original i sorprenent, protagonitzada per Inge Martín, Álex Barahona, Olivia Molina, Juan Carlos Vellido, Elena Ballesteros, Bart Santana i Ismael Fritschi.

Després de huit mesos d'èxit en el Teatre Reina Victòria de Madrid, Perfectes desconeguts repren la seua gira nacional amb una temporada al Teatre Olympia de València.

«Quan em van proposar dirigir 'Perfectes desconeguts' en teatre vaig preguntar quina era la premissa dramàtica de la qual partia la història i em va interessar. Vaig llegir el text original de l'autor italià i em va atraure la història d'amistat d'un grup d'amics de tota la vida, la profunditat dels personatges, les situacions absurdes, els nombrosos girs i la reflexió que suggereix l'autor sobre l'ús del mòbil i el control que exerceix sobre les nostres vides», indica Guzmán.

Per al director, «la línia argumental per la qual transita esta obra i la proximitat de la història fan d'aquesta comèdia un viatge ple de sorpreses amb grans dosis d'humor, però també conté una gran humanitat i profunditat en cadascun dels seus personatges».