Un jurat compost per destacades figures del sector audiovisual valencià serà l'encarregat de triar els treballs semifinalistes del concurs de curtmetratges de la pròxima edició del Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis. Dels més de 200 curtmetratges presentats, el jurat decidirà les deu obres que es projectaran el dijous 15 d'octubre en el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna dins de la programació de la cinquena edició del Festival. El tribunal encarregat de la selecció estarà format per Núria Cidoncha, productora i membre de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual; Miguel Ángel Font, director, guionista i investigador cinematogràfic; i Lina Badenes, productora i realitzadora.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, va explicar que «és un orgull comptar amb personalitats tan destacades de la cultura valenciana, que són una mostra del prestigi que el nostre festival ha aconseguit en els últims anys».

A més, va destacar que, després de l'aturada per la pandèmia, s'han représ les presentacions de pel·lícules espanyoles amb la projecció de 'Pare no hi ha més que un 2'.