Un sopar al costat dels lleons i els flamencs. Açò es el que proposa Bioparc este estiu tan diferent al d'altres anys. El parc d'animals de València va posar en marxa 'Els sopars a la sabana', una iniciativa nova i única a Espanya que, en vista de l'èxit, ha decidit prorrogar-la fins els 12 de setembre.

'Els sopars a la sabana' oferix una experiència per a viure amb els cinc sentits destinada a un públic adult. Així, per primera vegada, amb el parc tancat a les visites, Bioparc ha obert les seues portes a la nit per a gaudir de les seues instal·lacions. El gran acolliment i el fet que es completaren totes les reserves d'agost ha motivat allargar la proposta els divendres i dissabtes de les dues primeres setmanes de setembre, en concret, els dies 4, 5, 11 i 12.

L'entorn ideat per Bioparc suposa un 'viatge' per a sentir-nos com els protagonistes de 'Memòries d'Àfrica'. El recorregut des de l'entrada ens permet contemplar als flamencs i, ja acomodats a les terrasses del restaurant Samburu, la presència del ramat de lleones es fa notar amb el seu recinte especialment il·luminat perquè puguem contemplar-les, perquè la resta dels animals es troben en els seus espais interiors i no és possible recórrer el parc. La decoració i les vistes a la sabana propicien un ambient romàntic per a compartir en parella o amb amics, perquè no està permés l'accés de bebés i xiquets fins a 12 anys.

L'ingredient fonamental d'este concepte gastronòmic ha sigut el menú degustació dissenyat per la recentment guardonada 'Xef de l'any', Lara Roguez, del restaurant Kraken de Bioparc Aquari de Gijón, que ha portat a València algunes de les seues creacions més destacades: l'amanida sunomono de sardina fumada, les navalles ibèriques teriyaki, el tataki de presa ibèrica, el llom de llobarro amb llit de carxofa i farsa de xoriço picant o el reconegut polp amb carn de senglar i cremós de moniato.

Per als qui ho desitgen la cuinera asturiana té prevista l'opció vegetariana.

Cal reservar taula

No hi ha que dormir-se i reservar perquè hi ha perill de no trobar taula. Per això, cal reservar 'Els sopars a la sabana' en la web de l zoològic al preu de 30 euros per persona. Els qui hagen adquirit l'entrada al parc tindran un preu de 27 euros i de 25 euros les persones que tenen la passada anual B! de Bioparc.

Per comoditat i per a facilitar l'accés, amb la reserva en línia es tria l'horari preferit i també els plats que es desitge degustar.