La Fundació Baleària programa per a este mes de setembre quatre exposicions i un concert en els seus Llonges de la Cultura a Dénia, Pego, Pedreguer, el Verger, els Poblets. A més, també s'encarregarà d'organitzar les exposicions de dos artistes valencians a Balears: Rafael Armengol a Ciutadella i Ramón Pérez a Palma.

Divendres que ve 4 de setembre s'inaugurarà la primera de les mostres: serà 'Ser i semblar' de l'alemany Hans Dieter Zingraff, a la Sala El Taller Túria de Els Magazinos, a Dénia. El divendres 11 de setembre s'inaugurarà a la Torre dels Ducs de Medinacelli del Verger l'obra 'Temps i Memòria' de Pep Aguilar.

El dia 12 de setembre serà la Llonja de la Cultura de Pego, la que acollirà una nova exposició: 'Imaginatio Mare' de Joan Pascual Roca. Este artista ha sigut l'encarregat de dissenyar unes samarretes que la Fundació està venent per a recaptar fons en favor de la Confederació Espanyola d'Alzheimer. El dissabte 19 de setembre, la de Pedreguer acollirà el 'Festival de Fotografia Ulls Rojos' de Carlos de Paz.

Als Poblets, la protagonista serà la música: el grup Las Moskitas Muertas tocarà a els Escoles Velles.

A Menorca i Mallorca, l'entitat també organitza dues exposicions. Es tracta de dues mostres de dos artistes valencians: Rafael Armengol i Ramón Pérez Carrió. En concret, dimecres que ve de setembre s'inaugura l'exposició 'Els Rodes de la Memòria' de Pérez Carrió en el Centre de Cultura de Palma Sa Nostra, a l'illa de Mallorca. I l'endemà, es presentarà l'obra 'Parelles del Tiepolo' d'Armengol a la Sala de Cultura de Ciutadella Sant Josep, a Menorca.