Sota el cognom de RESET, VOlumens torna en una de les edicions més atípiques, però no per això menys especial. Amb format mixt (online i presencial), el Festival Internacional d’Art, Ciència i Tecnologia tornaddemà amb un set de DJ via streaming, gràcies a la col·laboració del Consolat General d’Itàlia; una taula redona, coorganitzada amb el Màster en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València, en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània; i actuacions en viu de música electrònica amb visuals en el Teatre El Musical (TEM).

El festival VOlumens arrancarà demà via streaming amb la DJ italiana Silvia Kastel, que ha sigut part de l’underground des dels inicis de l’adolescència, té un segell propi, Ultramarine, i «Air Lows» és el seu àlbum debut en solitari. Tant en solitari com en el seu treball amb uns altres, Kastel ha explorat els límits externs i el funcionament de No Wave, Industrial, Dub, l’electrònica extrema, el rock lliure i la improvisació. Impulsada per un interés tardà en el techno i la música de club.

Divendres, VOlumens es trasllada a l’Octubre amb la taula redona «Estat d’alarma. Antropoceno i creació audiovisual en temps de pandèmia», coorganitzat per Màster en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València.

El TEM acollirà des de les 19 h. tres actuacions en format presencial d’artistes audiovisuals que han passat per edicions anteriors del festival. El primer serà el productor de música electrònica, dissenyador de so i creador visual la músicaBoris Divider, que ha punxat en països com els Estats Units, Regne Unit, Alemanya, Finlàndia, Països Baixos.

Murcof, nom artístic del músic electrònic mexicà Fernando Corona, torna a València amb una sessió acompanyada pels visuals de Sergi Palau. La música de Murcof té un enfocament minimalista, amb ritmes electrònics basats en microsonidos i l’ús de sons d’instrumentació orquestral clàssica. Els visuals seran a càrrec del polifacètic artista visual resident a València Sergi Palau, co-fundador del col·lectiu Niño Viejo.

Jaime Romero a.k.a. Estrato Aurora oferirà en #VolumensRESET, actuarà amb la seua filla Maya amb material inèdit amb components improvisats ple de baixos, pads i seqüències que t’atrapen i hipnotitzen. La seua actuació anirà acompanyada dels visuals de Tuerto Vj.