Capella de Ministrers interpretarà dissabte en el Centre del Carme la banda sonora original de la pel·lícula Un cercle en l’Aigua, un drama històric ambientat al Londres de finals del segle XVI que es presentarà en la 35 edició de la Mostra de València.

Stanbrook Produccions i el Consorci de Museus han organitzat aquest concert de música clàssica, l’entrada de la qual serà gratuïta fins a completar l’aforament i que requereix d’inscripció prèvia a causa de les mesures sanitàries contra el coronavirus.

El conjunt degà entre els intèrprets de música antiga i d’època valencians interpretarà una partitura que inclou temes clàssics anglesos del segle XVI (de compositors com Tobias Hume, William Corkine o John Dowland) i composicions originals de Carles Magraner.

Aquest concert convida a l’espectador a viatjar a l’Anglaterra del segle XVI, amb un repertori que expressa la melancolia que caracteritza l’època isabelina. Dirigida per Vicent Monsonís, la pel·lícula «Un cercle en l’aigua» està protagonitzada per Christopher Marlowe (Raúl Navarro) i William Shakespeare (Ricardo Saiz).