La 27a Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella prossegueix la seua marxa amb espectacles a l’aire lliure per a tota la família i també amb l’emissió en ‘streaming’ de l’espectacle que l’icònic clown nord-americà Jango Edwards ha preparat ex porfeso per al festival.

Hui a les 12.30, menuts, joves i majors podran gaudir d’unes particulars ‘Oh!Limpiadas’ que se celebraran al pati del col·legi Ramón y Cajal de Xirivella. Un espectacle de la companyia gallega La Sincro, reconegut amb el Premi FETEN 2019 al Millor Espectacle de Carrer, en el qual coneixerem a dues netejadores avorrides de la seua rutina diària que entraran en un món d’ensomni en el qual la seua jornada laboral serà retransmesa com si d’una competició olímpica es tractara.

L’icònic, provocatiu i anàrquic clown Jango Edwards irromprà en les pantalles dels ordinadors o tauletes tàctils dels espectadors esta nit (21.30 h.) amb el seu espectacle ‘Neverending Jango’, que s’emetrà en ‘streaming’ des d’un teatre de Barcelona. Mestre de clowns, el pallasso ha aconseguit mantindre amb les seues 70 primaveres l’esperit d’un xiquet en un cos d’adult.

I en la jornada de demà, Xirivella acollirà a les 12.30 al pati del col·legi Cervantes l’espectacle ‘Fili Busters’, una nova i arriscada aventura en la qual els catalans Mortelo & Manzani.

I ja a la vesprada, la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella posarà a les 17:00h el punt i final amb l’espectacle Babo Royal amb la qual els bascos Cia.Ganso desembarcaran també al pati del Cervantes per a convidar-nos a conéixer un imperi de 50 m² en el qual habita un rei llunàtic i un trobador singular. Un territori xicotet en el qual regna l’excentricitat i en el qual tots estem convidats a participar.