El cantant i compositor Diego Cantero, més conegut com Funambulista, actuarà hui a les 20:30 hores a l’Espai Tarongers del Palau de la Música de València. El concert forma part de la nova edició del cicle ‘Rock, pop... al Palau’ que va començar el 7 de novembre amb El Diluvi. En aquest cas, el vocalista murcià oferirà una actuació en acústic en companyia de Tato Latorre (guitarres, baix, percussió, programacions) i Alejandro Martínez (teclats i veus) on interpretarà temes de tota la seua discografia. Les entrades, gratuïtes, estan exhaurides.

Funambulista és un dels artistes més prestigiosos i reclamats del pop estatal. Al llarg de la seua carrera ha editat quatre discos d’estudi: ‘Funambulista’ (2010), ‘Quédate’ (2014), ‘Dual’ (2017) i ‘El observatorio’ (2019).

Tanmateix, la trajectòria del músic havia començat molt abans, en l’any 2000, quan acabava de superar la majoria d’edat. Amb les seues cançons, lluminoses i plenes d’emocions, va ser guardonat en certàmens musicals del país. Poc a poc, el seu estil va anar connectant amb el públic, el qual omplia les sales de tots els punts de l’Estat.

En el seu últim treball, ‘El observatorio’, Cantero va lliurar onze composicions que se centren en els estats d’ànim, en els bons i en els dolents. Així mateix, va incloure un tema dedicat a la seua filla acabada de nàixer i una cançó sobre l’Espanya de la dècada dels 50, dels pobles i dels avis. Una peça, «La vida de antes», que va recuperar fa uns mesos amb la col·laboració de Marta Soto.

Més recentment, Funambulista ha publicat el single «Si después de darte amor», avançament del seu pròxim disc, ‘Origen’, que recollirà el concert que va donar en el WiZink Center de Madrid el passat mes de setembre.

Mesures de seguretat

El cicle ‘Rock, pop... al Palau’ comptarà amb la presència de Juno (26 de novembre), Senior i el Cor Brutal (3 de desembre), Joan Miquel Oliver (10 de desembre) i Anni B Sweet (17 de desembre).

L’accés al recinte es fa a través d’entrades nominatives i amb seients assignats prèviament que respecten la distància interpersonal. D’altra banda, l’Espai Tarongers té un aforament limitat per a les actuacions i està condicionat per tal de complir escrupolosament amb totes les mesures de seguretat sanitària (dispensadors de gel hidroalcohòlic i presa de temperatura).