L’Institut Valencià de Cultura organitza la sisena edició de Curt Creixent, trobades del curtmetratge. L’esdeveniment, que se celebrarà en línia, reuneix professionals de la producció, programació o gestió de cinema que se citaran en xarrades, ‘pitchings’ i trobades virtuals des d’ahir al 2 de desembre.

En aquesta nova edició les sessions de Curt Creixent giraran entorn del canvi en festivals i mercats internacionals i el dia a dia en el sector del curtmetratge. Una dinàmica d’indústria en què s’especialitzen aquestes trobades des que van nàixer en 2015, amb la vocació de ser una cita per als professionals, estudiants i diferents agents del món del curtmetratge.

La xarrada ‘Experiències online de festivals i mercats internacionals en els temps de pandèmia’, del coordinador de la programació internacional de Festival du Court Métrage de Clermont-Ferrand, Tim Redford, i el director de MECAL Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, Roberto Barrueco, va obrir les xarrades.

Demà serà el torn de la masterclass que donarà les eines clau per a fer una bona presentació de projectes via ‘streaming’.

‘Com preparar el teu pitch online’ és el títol d’aquesta classe magistral que serà conduïda per María Albiñana, actriu, guionista, productora i coordinadora de la Secció Oficial de Websèries de Cinema Jove, i Gemma Vidal, Program Manager de La Incubadora de l’ECAM.