Escena Erasmus de la Universitat de València estrenarà el seu últim espectacle, «El show del nou món», al Claustre del Centre Cultural La Nau, aquest dijous, dia 3 de desembre, en dues funcions, a les 18 i 20 hores. En arribar a La Nau la gira ha generat molta expectació i això s’ha reflectit en la venda d’entrades, que es van esgotar en només quatre hores.

«El show del nou món» està protagonitzat per una companyia de còmics amb noms d’animals que ha muntat un «presumpte» espectacle de varietats per a parlar del nou món en què està submergida la societat actual; però aquesta companyia pateix l’absència de dos dels seus components més importants, cosa que afegeix un problema a la ja de per si caòtica organització de les escenes i significats.

Aquesta és la sinopsi de l’obra, amb un text «escrit des de l’humor i la distància, com a un intent de comprensió del món que vivim i del que ens està succeint com a espècie, i al mateix temps pretén ser un homenatge als còmics que es van dedicar a alegrar la vida dels altres; cosa que ara se’ns fa molt necessari», ha apuntat la directora, Anna Marí.

La gira, que va arrancar amb l’estrena de l’espectacle a Bellreguard (La Safor) al mes d’octubre, ha permés que quinze localitats hagen pogut gaudir d’aquest projecte teatral. Ara, amb l’estrena a La Nau, Escena Erasmus continua el seu recorregut que visitarà Faura (El Camp de Morvedre), el dia 4; Quatretonda (La Vall d’Albaida), dia 5; Alfarrasí (La Vall d’Albaida), dia 12; i Enguera (La Canal de Navarrés), el dia 13, on es tancarà la gira d’enguany.