El Palau de la Música emet hui des de les 19.00 hores, la segona cita del cicle ‘Literatura i Música Pop..., al Palau’ que consistirà en una xarrada en ‘streaming’ amb l’escriptor valencià Kike Parra. Esta xarrada serà conduïda pel coordinador del cicle, el periodista i escriptor, Rafa Cervera, i acompanyarà a Parra el periodista Rafa Rodríguez.

Kike Parra és una de les veus més representatives de la nova literatura valenciana. Escriptor i professor de tallers literaris, és autor dels llibres de ficció ‘Siempre pasan cosas’ i ‘Me pillas en mal momento’. Forma part del col·lectiu Hotel Postmodern, amb el qual ha publicat ‘Mark Zuckerberg: una biografia no autoritzada’.

Entre els guardons que ha rebut es troben el Concurs Internacional de Contes Elena Soriano i el Certamen de Conte Curt de Laguna de Duero. Actualment coordina amb l’escriptora Bárbara Blasco una col·lecció d’assajos literaris i col·labora amb la revista ‘Lletraferit’. El seu últim llibre de relats, ‘Ninguna mujer ha pisado la luna’, aparegué en 2018, amb el denominador comú del món femení i la igualtat de gènere. Parra posseïx un estil clar i sense artificis que, com s’ha dit en alguna ocasió, colpeja a vegades al lector en el més profund.

El 17 de desembre, María Bastarós, tancarà el cicle. Guanyadora del Premi de la Crítica Literària Valenciana 2019 per la publicació ‘Historia de España contada a las niñas’ i estarà acompanyada per la poeta Luci Romero.