Provocadors i festius, descarats i alegres, jugant amb un original i agosarat banquet de fruites. Així es presenta Zoo en ‘Llepolies’, un nou videoclip amb el qual la banda valenciana continua presentant el seu nou disc homònim que ja pot reservar-se en preventa al web oficial del grup.

El videoclip, estrenat en directe la nit de dijous, mostra un univers eclesiàstic molt particular en el qual es presenten, de manera satírica, personatges propis de la litúrgia catòlica posseïts per la dansa, el ball i el pecat. Tot això acompanyat d’una melodia i uns versos on les fruites (i les llepolies) protagonitzen aquest suculent banquet gastrosexual amb ritmes dancehall, afrobeat i llatins.

El vídeo ha estat rodat al Palau Ducal de Gandia, un dels edificis històrics més importants del patrimoni valencià i residència dels Borja al segle XV i visualment pren referència de la mítica seqüència de la desfilada de moda eclesiàstica de ‘Roma’, de Federico Fellini.

‘Llepolies’ ha estat dirigit pel valencià Pau Berga i produït per la productora madrilenya Volcánica Media. En paraules del director, «el videoclip pren l’herència religiosa i proposa el culte a la poma, com llepolia natural, però també com símbol del pecat, dels cossos i de la llibertat descarada».

Amb aquesta desenfadada al·lusió al plaer sexual, Zoo continua el camí que va començar el passat 7 de gener amb el llançament d’’Avant’, el primer tast d’aquest futur disc, que es va mantenir durant una setmana entre els cinc vídeos més vistos a Youtube Espanya.

El tercer treball discogràfic dels valencians eixirà a la venda el proper 26 de març, convertint-se en el primer disc produit sota el seu propi segell discogràfic, Zoo Records. Per a Toni S. Panxo, cantant i líder de la formació, ‘Llepolies’ és «de lluny, el millor disc de Zoo fins avui».

Zoo, que va començar la seva trajectòria musical fa cinc anys, se situa ara mateix com una de les novetats més potents i prometedores de la música moderna i electrònica. La força de les seves lletres i dels seus ‘beats’ aconsegueix cada vegada més seguidors més lluny de les fronteres lingüístiques, convertint Zoo en el grup més aclamat entre la joventut espanyola.