El Festival Cabanyal Íntim torna aquesta primavera per a celebrar el seu 10é aniversari. Per a això, reprén «El Temps» com a lema i la programació que va haver d’anul·lar i posposar l’any passat a causa de l’emergència sanitària. I ho fa barallant tot tipus de fórmules per a sortejar, seguint sempre les mesures de seguretat establides, la constant incertesa que viu el sector i els possibles canvis d’última hora.

«Des del Cabanyal Íntim ens sentim amb el compromís de seguir avant amb aquest projecte ja que entenem que són les cites com aquesta les que ens retornen la llum», destaca la seua directora artística Isabel Caballero.

Cabanyal Íntim 2021 celebrarà el seu aniversari amb una gran festa escènica, lúdica i social del 6 al 16 de maig. ‘El Temps’ estructurarà tota la programació amb la qual el festival reivindicarà la seua dècada com a espai de la creació i la dramatúrgia valenciana més avantguardista i experimental.

Cerca de noves fórmules

Davant la impossibilitat de celebrar la programació a l’interior de les llars del barri del Cabanyal, segell d’identitat del festival, el certamen estudia noves fórmules. «Treballem amb nous formats d’exhibició que anirem revelant quan estiguen definits i confirmem la seua possible implantació», explica Caballero.

El festival conservarà altres espais públics amb els quals compta des de fa anys per al desenvolupament de la seua programació i activitats. Com ara el Teatre El Musical, que acollirà la festa d’inauguració del Cabanyal Íntim, així com la celebració de la sisena edició de Territori Performance, un contenidor humà d’accions performatives i efímeres que alliberarà el seu art en les entranyes del teatre en una sessió de 3 hores ininterrompudes.

Un altre dels espais que repeteix enguany la seua participació amb el festival és el Centre del Carme, lloc que acollirà a principis d’abril la presentació del cartell de la 10a edició en un acte en el qual es revelaran totes les sorpreses i novetats per a aquesta cita tan esperada pel públic.