Cultura de la Generalitat posa en marxa el segon cicle «A la llum de la lluna» a Sant Miquel dels Reis amb cinc nous concerts, que començarà el 7 de maig i continuarà al llarg dels quatre divendres següents.

Els primers a tocar al claustre de l’antic monestir seran els murcians M-Clan. El vocalista Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez interpretaran en format acústic una selecció dels millors temes que han gravat en els quasi 20 anys que porten de trajectòria.

Una setmana més tard, el públic podrà gaudir amb els valencians Tardor. El quintet continua amb la presentació del seu últim disc «El mal pas», seleccionat com un dels millors treballs de pop-rock del 2019 per la crítica i finalista en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana i els Premis Ovidi.

La cantant Zahara actuarà el divendres 21 de maig. «Merichane», «Canción de muerte y salvación» i «Taylor» són, de moment, els avanços del pròxim treball d’aquesta artista que desenvolupa un espectacle en què combina intimitat, el ‘techno’ i el ball.

El quart concert el protagonitzarà la banda local Revólver i la gira «Apolo». En aquesta ocasió, Carlos Goñi actuarà en format de trio en el seu retrobament amb el públic després de més de 30 anys en la carretera.

Finalment, el primer divendres de juny serà el torn de Soleá Morente. Des del seu debut en solitari en 2015, la filla del ‘cantaor’ Enrique Morente i de la ‘bailaora’ Aurora Carbonell ha donat mostres del seu eclecticisme musical: flamenc, pop, ‘rock’, ‘funk’, electrònica, etc. Actualment, amb el seu tercer àlbum, ‘Lo que te falta’ torna a les arrels flamenques amb la rumba com a protagonista.

El cartell anunciador del cicle ha sigut elaborat pel dibuixant Paco Roca, que ja va dissenyar el de l’any passat. En aquesta ocasió fa un homenatge als tècnics i els treballadors que fan possible que es puga gaudir dels espectacles musicals.