L’escriptor valencià Santiago Posteguillo presentarà hui, la seua última novel·la, Y Julia retó a los dioses, continuació de l’aclamada novel·la històrica Yo, Julia, que va guanyar, entre altres, el Premi Planeta 2018. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural La Nau, al Paranimf de la Universitat. La història de Júlia Domna no estava completa sense el seu final èpic. Posteguillo explicarà la documentació, els viatges i l’estructura d’aquesta segona part que tanca la bilogia sobre l’emperadriu Júlia.

L’acte, en què intervindrà Alejandro Valiño, catedràtic de Dret Romà de la Universitat de València, estarà presentat i moderat per la responsable de l’Aula de Literatura de la Universitat de València, la catedràtica Cristina García Pascual.

Santiago Posteguillo és llicenciat i doctor europeu en Filologia Anglesa per la Universitat de València, professor titular a la Universitat Jaume I de Castelló i ha sigut professor convidat pel Sidney Sussex College de la Universitat de Cambridge. Ha estudiat Lingüística i Literatura a les universitats d’Edimburg, de Lancaster i Politècnic Central de Londres, i ha cursat literatura creativa a la Universitat de Denison a Ohio (Estats Units). Entre altres reconeixements, ha sigut guardonat per la Setmana de Novel·la Històrica de Cartagena, amb el premi Barcino de novel·la de l’Ajuntament de Barcelona, el Premi de les Lletres Valencianes, el Premi Ivanhoe de Novel·la Històrica i el Premi Planeta.

Aquesta presentació ha generat gran expectació i les entrades per a l’acte presencial estan esgotades. La conferencia es podrà recuperar posteriorment des del Canal MediaUni i el Canal YouTube del Centre Cultural La Nau.