L’Institut Valencià de Cultura oferirà demà al Teatre Calderón d’Alcoi el cinqué i últim dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, amb les localitats exhaurides, un espectacle que ja ha passat pel Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

Els concerts s’han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d’un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests concerts de Toti Soler, company i amic d’Ovidi Montllor.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista que va deixar un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porca.