El circuit Sonora arriba el cap de setmana amb tres concerts dobles a Tavernes de la Valldigna, Silla i Aielo de Malferit.

El divendres 23 d’abril a les 19.00, la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert de Miquel Gil i Xavier de Bétera. Miquel Gil portarà ‘Geometries’, el seu últim disc, en què torna a les arrels mediterrànies.

El dissabte 24, Funkiwis i El Tio la Careta estaran a les 19.00 hores al Centre Cultural Carme Valero de Silla. Funkiwis posaran en escena el seu quart disc i desplegaran la seua identitat sorgida del ‘rock’ i el ‘funk’, però amb una finestra oberta a vents de ‘reggae’ o ‘hip-hop’, mentre que El Tio la Careta navegaran per l’‘ska’, el ‘rock’ o el ‘reggae’ amb el seu treball ‘Grita, rebélate’, que fins i tot es deixa dur cap a aigües llatines.

El diumenge 25 d’abril a les 12.00 hores serà el torn de La Fúmiga i Fran Yera al pati del Grup Nou d’Aielo de Malferit. La Fúmiga presentarà el seu primer disc, ‘Espremedors’, un esclat festiu amb el vent dels metalls d’un grup amb ànima de xaranga. Per la seua banda, Fran Yera, el raper que vam conéixer en Atupa, s’enlaira en la música urbana amb ‘Cuidados violentos’.