El Palau de les Arts convida a conéixer els instruments que integren una orquestra simfònica amb ‘Descobreix l’OCV’, una nova producció educativa que està disponible a partir d’hui en la pàgina web de l’auditori ofereixen.

El propòsit de ‘Descobreix l’OCV’ és acostar tant l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, com els instruments que la conformen, a través d’una sèrie de vídeos en què els mateixos músics, que integren la formació, expliquen de manera senzilla i pràctica les particularitats de cadascun, acompanyats d’interpretacions en viu d’algunes de les peces de referència per a cada faristol.

‘Descobreix l’OCV’ conté els capítols següents: violí, flauta, trompa, clarinet, viola, violoncel, contrabaix, fagot, oboé, timbal, trompeta, tuba i xilòfon. Cadascun dels 13 vídeos que, de manera setmanal, s’habilitaran per a visionar en el web de les Arts, està protagonitzat pels professors i professores de l’OCV.

Obertura i divulgació

La iniciativa s’emmarca en l’apartat de ‘Les Arts és Educació’ dins del compromís de les Arts amb l’obertura del teatre a la ciutadania, de la seua activitat artística i del seu personal, en aquest cas el que conforma l’OCV, considerada com una de les orquestres de referència en el panorama operístic europeu.

El projecte tindrà una segona part enfocada als centres educatius valencians perquè a partir del pròxim curs disposen d’aquest recurs acompanyat de guies didàctiques.