La sisena edició de ‘Sons al Botànic’ torna després de la parada obligatòria de 2020 amb un aforament limitat i les mesures sanitàries per a garantir la seguretat dels grups i de l’assistència. Saltarinas i AndSons Producciones organitzen, junt amb el Jardí Botànic de la Universitat de València, la nova edició.

L’entorn del Jardí Botànic acollirà els sis concerts acústics de música indie programats a partir del 21 de maig. El públic romandrà assegut en cadires distribuïdes amb la distància de seguretat obligatòria entre elles i els seients es reservaran en el moment de la compra.

Tots els pagaments seran telemàtics, els corredors tindran un sentit únic i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en punts diferents del recinte. Els concerts d’enguany se celebraran a partir de les 20.45 hores, i l’obertura de portes serà a les 20 h, per a permetre entrar-hi de forma escalonada.

El cicle s’inicia el 21 de maig amb Suu; i la resta de concerts són: Los Hermanos Cubero (11 de juny); Enric Montefusco (23 de juliol); Alice Wonder ( 20 d’agost); Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca) el 17 de setembre. Tardor tancarà el cicle l’1 d’octubre.