El projecte Rebrot està dirigit a persones vulnerables i té com a objectiu el desenvolupament de les seues capacitats a través del treball en una explotació agrària social. Les persones interessades poden contribuir a la continuïtat d’aquest programa a través d’una donació directa o poden fer la seua aportació la compra de les localitats.

Els concerts es realitzaran des del dijous 29 de juliol fins al diumenge 29 d’agost. Durant cinc setmanes, els assistents podran gaudir amb propostes de pop, rock, rap, música urbana i una nit dedicada a la música electrònica de ball de la primera dècada dels 2000. A més, hi haurà un espectacle musical per al públic familiar i dos vetllades humorístiques.

El cicle s’encetarà el dijous 29 de juliol amb la presència de Novedades Carminha, formació de pop-rock ballable. Un dia després serà el torn dels valencians Los de Marras. El dissabte 31 de juliol, M-Clan repassarà la seua llarga trajectòria. El primer dia d’agost està reservat per a Iberia Sumergida, banda tribut a Héroes del Silencio que comptarà amb Pedro Andreu, bateria original dels saragossans.

La segona setmana de Nits de Vivers s’obrirà el dimecres 4 d’agost amb Xavi Castillo i l’espectacle ‘La Bíblia’.