El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València ha convocat ‘Gennera-Solucions per al futur’, un programa formatiu dissenyat per la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) en col·laboració amb tres importants entitats del teixit productiu valencià: Ford España, Fundació Valencia CF i LafargeHolcim.

L’objectiu és que l’estudiantat desenvolupe les competències professionals i emprenedores necessàries per a resoldre els reptes d’innovació reals que els presenten les empreses col·laboradores, mostrant el seu talent per a l’emprenedoria en l’àmbit corporatiu.

Aquesta iniciativa està patrocinada pel Campus de l’emprenedoria innovadora, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la nova marca de la qual Llamp impulsa l’emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible. També compta amb el suport del Campus de l’emprenedoria UVemprén - Santander Universitats i està dirigida a estudiantat de grau, màster i doctorat de la Universitat de València matriculat en el curs 2021-2022.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu i optaran a un premi de 300 euros per a les i els integrants dels equips guanyadors de cadascun dels reptes i la possibilitat d’accedir a beques per a cursar el certificat de tècniques d’emprenedoria innovadora del campus UVemprén-Santander Universitats. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 10 d’octubre de 2021.

La Universitat de València obri la convocatòria d’UVemprén Gennera, el programa de formació en intraprenedoria en el qual les persones participants poden aprendre a resoldre reptes reals de l’àmbit empresarial. Aquest programa es realitza en col·laboració amb algunes de les empreses més importants de l’ecosistema empresarial de la C. Valenciana, com és el cas de Ford España, la Fundació Valencia CF i LafargeHolcim.