La nova edició del festival Sagunt a Escena s’inicia hui amb l’estrena al Teatre Romà, a les 22.00 hores, de l’espectacle de circ ‘Bojos 20’ de la companyia La Troupe Malabó produïda per l’Institut Valencià de Cultura que es representarà hui i demà.

L’espectacle amb el qual s’inaugura el festival, ‘Bojos 20’, ha sigut creat per Marisa Ibáñez i Jordi Purtí, amb una vintena d’artistes en l’escenari entre artistes de circ, cantants i músics, i ens trasllada als anys 20 del segle XX, després de la Primera Guerra Mundial i la gran pandèmia de la grip espanyola, una època de bogeria, diversió, d’avanços socials, econòmics, culturals i tecnològics.

I reflexiona sobre el present, amb la gran crisi per la pandèmia del coronavirus que, en tots els aspectes, ha sumit la societat en el pessimisme i la desesperació. Però, com serà el món del 2021 en avant? Anirem abandonant el pessimisme i la desesperança per a viure anys d’il·lusió i frenesí? Esperem que siguen uns nous feliços anys vint.

Sagunt a Escena presenta huit espectacles al Teatre Romà i deu actuacions i catorze espectacles a l’Off Romà, que se celebra als carrers i les places de Sagunt i el Port de Sagunt.