L’espectacle ‘Órbita’, de la companyia andalusa Zen del Sur, serà l’última actuació a la Glorieta de Sagunt en l’edició de 2021 de Sagunt a Escena. La representació, gratuïta i per a tots els públics, començarà esta nit a les 22.30 hores.

Els intèrprets i creadors de l’espectacle són Carlos López, que domina les disciplines d’acrodansa, roda Cyr, piano i percussió, i Noemí Pareja, que domina la dansa, els llaços amb boles, la guitarra i la percussió.

‘Órbita’ és la trajectòria que descriu un objecte físic al voltant d’altre, sota la influència d’una força central.

Aquest fenomen representa la relació que s’estableix entre Carlos López i Noemí Pareja, dos artistes polifacètics que interaccionen mitjançant diferents llenguatges contemporanis de moviment, elements de circ i música en viu sota l’atracció gravitatòria de les seues arrels: Cadis, la mar i l’art flamenc.

‘Órbita’, l’espectacle que veurem a Sagunt, és pura poesia en moviment. Una obra carregada de força i sensibilitat en la qual es pot apreciar un vertader mestissatge artístic i que ofereix a l’espectador una visió integradora de l’art i els diferents llenguatges escènics que el componen.